Woeling

Op zaterdag 14 september is het eindelijk weer zover! Naar jaarlijkse traditie presenteert Scouts Waasmunster DE WOELING!

's Middags beginnen we van 13-17u met de overgang voor de leden.

Vanaf 17u kan je in een sfeervol en scoutesk kader komen aperitieven op het terrein en kunnen de kleinsten zich uitleven op de speeltuin. Om 18u steken we de barbecue aan en kan je tot 21u komen eten. Je kan kiezen uit:

• Kindermenu €5
  • Hamburger & braadworst €12
  • Kipfilet €12
  • Vegetarisch €10
  • Zalm €14
  • Hesp aan't spit €14
  • Entrecôte €16

En dit telkens met groenten en brood erbij.

Online bestellen kan via volgende link: https://scoutswaasmunster.be/www.scoutswaasmunster.be/woeling/online-ver...

Na de barbecue kan je genieten van een optreden van Ursa Maior (start om 21u). Deze jonge band uit de streek brengt jazz- en skaklassiekers gecombineerd met covers met een jazzy inslag. Net als vorig jaar zullen zij voor een spetterend optreden zorgen, toen was het alvast een groot succes! Nadien is er ook nog beestige fuif om af te sluiten.

Kom dus zeker eens langs, 't zal weer de moeite zijn!

Een stevige linker,
Scouts Waasmunster