Nieuwe leden

Komend weekend 12 en 13 september starten we vol enthousiasme aan het nieuwe scoutsjaar. Helaas zonder de Woeling, maar daarom niet minder leuk. Ook nieuwe leden verwelkomen we graag. Je zoon of dochter mag 2 keer komen proberen waarna je hem/haar dient in te schrijven. Inschrijven kan door het formulier ‘Lid Worden’ in te vullen op de website. Wens je eerst nog aanvullende informatie, dan kan je contact opnemen met de verantwoordelijke voor inschrijvingen (vga@scoutswaasmunster.be) of met de groepsleiding (grl@scoutswaasmunster.be). Een scoutsjaar vol spel en plezier kost €40.

Net zoals de reguliere activiteiten doorheen het jaar verloopt de overgang dit jaar gespreid over zaterdag en zondag. We verwachten de kleinsten (kapoenen, kabouters en welpen) op zaterdag; zondag zijn de oudste takken welkom (jonggivers, givers en jin), telkens van 14u tot 17u. Afspraak is op het scoutsterrein in de Rivierstraat 39.
Meer informatie over welke activiteit wanneer plaats vindt, kan je terugvinden in het Spiespunt. Alle activiteiten zullen verlopen in bubbels van maximaal 50 leden. In een bubbel is er geen mondmasker plicht, contact tussen andere takken en bubbels wordt volledig vermeden. Aanpassingen blijven mogelijk afhankelijk van het verloop van de situatie.

Hieronder vind je per geboortejaar de tak:

Kapoenen: 2013 - 2014
Kabouters (meisjes) & Welpen (jongens): 2010 – 2011 - 2012
Jonggidsen (meisjes) & Jongverkenners (jongens): 2007 – 2008 - 2009
Gidsen (meisjes) & Verkenners (jongens): 2004 – 2005 - 2006
Jin: 2003

Heb je nog vragen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met de leiding van de tak. Dit kan door te mailen naar naam van de tak gevolgd door @scoutswaasmunster.be. Bijvoorbeeld: kapoenen@scoutswaasmunster.be. Ook de groepsleiding kan je contacteren via grl@scoutswaasmunster.be.

We kijken er naar uit om dit weekend alle leden terug te zien en een hele hoop nieuwe gezichten te ontmoeten!