Start met corona?

Beste,

Vanaf het weekend van 12&13 september zal het scoutsjaar terug van start gaan! :) 
Let wel op, het zal nog niet zoals normaal verlopen. 

Dezelfde regels als tijdens de kampen blijven gelden. Wat dus betekent dat bubbels tot 50man samen mogen komen op ons scoutsterrein. Binnen zo een bubbel (één tak dus) is er geen mondmaskerplicht en mogen de spelletjes op de normale  manier verlopen. Maar verschillende takken mogen NIET in contact komen met elkaar. Wij zullen hier als leiding natuurlijk op toezien, maar vermeld het toch best nog eens aan uw zoon/dochter. 

De overgang verloopt ook een beetje anders. We gaan dit verspreiden over zaterdag (kapoenen 1tot2de leerjaar, kabouters en welpen 3, 4 en 5de leerjaar) en zondag (jonggidsen en jongverkenners 6leerjaar 1ste en 2de middelbaar, gidsen en verkenners 3,4 en 5de middelbaar), telkens van 14u tot 17u. Zoals elke andere vergadering.
Dus NIET zoals de voorbije jaren, toen alle takken samenkwamen op zaterdag van 13u tot 17u . Het zou ook de bedoeling zijn dat de 3dejaars leden van vorig jaar zich direct aansluiten bij hun nieuwe tak. (bv. 3de jaar welp op kamp => 1ste jaar JVK op de overgang)

Moesten er onduidelijkheden zijn kan je de regels nog eens bekijken via deze link:
https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/nieuws/2020/08/15/opnieuw-in-beweging?fbclid=IwAR2tcFRGXI5mKslqr1CfUWCmHljoOd-FFmmenPeB6vpvfvdfDz1nlUwceW0 

of een mailtje sturen naar grl@scoutswaasmunster.be

Bij spiespunten vindt u ook nog het grl-spiespunt met wat extra uitleg over het nieuwe scoutsjaar, zeker de moeite waard om nog eens te lezen. 
De spiespunten per tak zullen eind deze week zichtbaar worden.

Eens stevige linker,
De leiding