Weekendbrief welpen

Beste welpen,

Hebben jullie er zin in??? Hopelijk wel want ons ubercoole, megachille welpenweekend staat weer voor de deur!!! Warm jullie spieren maar al op want dit weekend zeilen we voor het eerst naar het terrein van Scouts Bermijn te Sint-Gillis-Waas. We laten de zon in ons hart en springen misschien zelfs uit een vliegmachien. Ook de echte slagers zijn zeker welkom om mee te komen feesten want ne goeien hotdog op ons festival mag niet ontbreken hé. Kortom het belooft dus een beestig weekend te worden dat je absoluut niet wil missen.

Het schlagerfestival start vrijdag 26 april om 20u te Dries 30, Sint-Gillis-Waas. Jullie mogen jullie slager terug komen halen op zondag 28 april om 12u.

Wat mag je natuurlijk niet vergeten als je naar het schlagerfestival/de slager gaat?

• Matje, veldbed of luchtmatras (voorzie wel een eigen pomp indien nodig)

• Slaapzak + hoofdkussen

• Schoeisel ( bottines en/of één ander paar speelschoenen)

• Perfect uniform!!! ( hemd, das en groene, beige of bruine broek/short)

• Lange broek en een korte broek (in geval van mooi weer)

• Pyjama

• Eventueel een knuffelbeer

• Ondergoed voor 2 dagen

• Sokken

• Truien

• T- shirts

• Regenjas

• Toiletgerief (shampoo, zeep, washandje, borstel, tandenborstel, tandpasta,...)

• Eetgerei ( gamel, lepel, mes, vork en een beker)

• Keukenhanddoek

• VERKLEEDKLEDIJ : NEEM VERKLEEDKLEDIJ VAN JE FAVORIETE VLEESJE OF SCHLAGERZANGER MEE!! (Doe jullie best om zo origineel mogelijk te komen, dit kan een voordeel opleveren tijdens een spel!)
  • Persoonlijke medicatie
  • Kids ID

Een ticket voor het schlagerfestival kost natuurlijk niet niks en ook bij de slager moet je betalen voor je vleesjes, breng daarom allemaal €25 mee!

Vergeet zeker niet voor donderdag 25 april om 20u te verwittigen of we je mogen verwachten  op het schlagerfestival!! (dit kan door een mailtje te sturen naar welpen@scoutswaasmunster.be of een berichtje naar iemand van de leiding)

Een stevige linker

Eva, Emma, Charlotte, Lander, Arthur, Sam, Kerim, Pieter en Sander